Επίσημη Ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου
A A A

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
Δήμος Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου
Γραφείο Δημάρχου
Γραφείο Επικοινωνίας
και Δημοσίων Σχέσεων Ι.Π. Μεσολογγίου 12-6-2017


Ταχ. Δ.νση : Π. Σταυροπούλου 31
Ταχ. Κώδικας : 302 00
Τηλ. 26313-60903
Fax: 26313-63444
e-mail: epikoinonia.mes@gmail.com


Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 – Παρουσίαση προγράμματος

Η παρουσία των εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου έγινε σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπουσμπουρέλης και η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά, καθώς επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστάσιος Σκαρμούτσος.
Την συνέντευξη προλόγισε ο Νίκος Καραπάνος, ο οποίος χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος σε όλο το Δήμο, ως ιδιαίτερα αναβαθμισμένες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών και σε όλες τις ηλικίες.
Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 σημείωσε, είναι το αποτέλεσμα της συντονισμένης και αδιάκοπης δουλειάς των φορέων του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με σκοπό την προσφορά προς τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής.
«Άλλωστε» όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, «σε μια εποχή που συνεχίζει να είναι δύσκολη για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια προκειμένου – εδώ στο τόπο μας – να έχουμε τη δυνατότητα «απόδρασης» από τη δύσκολη καθημερινότητα, μέσα από καλλιτεχνικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, οι οποίες ταυτόχρονα έχουν ως στόχο την τόνωση της επισκεψιμότητας αλλά και την ενίσχυση της εξωστρέφειας».
Ο Νίκος Καραπάνος ευχαρίστησε  όσους εργάσθηκαν για την σύνταξη του προγράμματος των εκδηλώσεων, ευχόμενος παράλληλα «καλή επιτυχία» και ασφαλώς «Καλό καλοκαίρι» σε όλους.
Ακολούθως, η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος έγινε από την κυρία Σοφία Λαναρά και τους κ.κ. Δ. Μπουσμπουρέλη και Αν. Σκαρμούτσο.
Όπως τονίσθηκε από τους συμμετέχοντες στην συνέντευξη τύπου, η συνεργασία μεταξύ των φορέων του Δήμου υπήρξε άψογη και είχε ως αποτέλεσμα τη σύνθεση ενός προγράμματος που περιλαμβάνει εκδηλώσεις αναλόγου ποιότητας και ενδιαφέροντος, με συχνότητα σχεδόν καθημερινή.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

Αρχείο 1: AFISA- πολιτιστικο καλοκαιρι 2017.jpg

Δημοσιεύτηκε: 13/06/2017

Συχνές ερωτήσεις